U današnje vrijeme imamo mnošto proizvođača klima. S jedne strane je to dobro jer se teži napretku dok s druge strane mi osobno se ne možemo odlučiti za klima uređaj i donijeti odluku. Danas ćemo vam spomenuti par branda da vidite ako vam koji od tih odgovara. Svaki ima neke prednosti i neke mane bilo to do funkcija, kvalitete, cijene… 

Top marke klime

1. Mitsubishi Electric

Podrijetlo: Osnovano 1921. u Tokiju, Japan.

Proizvodi: Specijalizirao se za split sustave klima uređaja, VRF sustave i dizalice topline zrak-voda. Mitsubishi Electric je poznat po svojim tehnologijama za uštedu energije, pouzdanosti i ekološki prihvatljivim rješenjima.

Prisutnost na tržištu: vodeći proizvođač s globalnom mrežom, opslužuje i rezidencijalne i poslovne korisnike s fokusom na održivost i visoku učinkovitost.

2. Samsung Electronics

Podrijetlo: Južnokorejski multinacionalni konglomerat Samsung Electronics osnovan je 1969.

Proizvodi: Nudi niz rješenja za klimatizaciju uključujući zidne jedinice, kanalske sustave i multi-split sustave, poznate po uključivanju pametne tehnologije i dizajna.

Prisutnost na tržištu: Samsung ima široku globalnu prisutnost, nudeći inovativne i elegantne mogućnosti klimatizacije za različite postavke.

3. Hitachi

Podrijetlo: Hitachi, Ltd. je osnovan 1910. u Ibarakiju, Japan.

Proizvodi: Nudi raznolik raspon klimatizacijskih sustava, uključujući sobne klimatizacijske uređaje, split i multi-split sustave te velika VRF rješenja za komercijalne primjene. Hitachi naglašava energetsku učinkovitost, pouzdanost i tehnološke inovacije.

Prisutnost na tržištu: S jakim fokusom na istraživanje i razvoj, Hitachi služi kupcima širom svijeta, pružajući napredna rješenja za kontrolu klime.

Ovi sažeci daju uvid u raznolikost i inovacije u industriji klimatizacije. Svaki proizvođač ima svoje jedinstvene prednosti, sa zajedničkim fokusom na poboljšanje energetske učinkovitosti, povećanje udobnosti korisnika i smanjenje utjecaja na okoliš. Globalno tržište je konkurentno, a tvrtke neprestano uvode inovacije kako bi zadovoljile rastuće potrebe potrošača i poduzeća.

Kupite klimu na akciji kod nas jer imamo najpovoljnije cijene. Daikin, Mitsubishi, Samsung, Hitachi akcijske cijene su uvijek aktivne. Besplatna dostava