Fira studenten

När man går ut gymnasiet och tar studenten brukar det vara studentflak som gäller och ibland kanske en utlandsresa. Att dessutom få avsluta en 12–13 år lång skolgång på ett roligt och festligt sätt är utan tvekan något alla studenter längtar efter och drömmer om. Det är däremot dyrt med både resor, studentskivor och studentflak. Så på grund av detta och för att tjäna ihop pengar brukar många klasser göra en försäljning. Genom att till exempel sälja en eller flera produkter kan klassen på ett enkelt sätt få en bra förtjänst.

Olivolja en perfekt produkt att sälja

Olivolja är mer än bara en köksingrediens; det är en hörnsten i en hälsosam och läcker livsstil. Dess hjärthälsosamma fördelar, kulinariska mångsidighet och rika näringsprofil gör den till ett måste i ditt skafferi. Oavsett och du lagar mat, dressar en sallad eller bara doppar en bit bröd. Höjer olivolja dina måltider och håller dig vid god hälsa. Så, ge plats åt detta flytande guld, och se det förvandla din kulinariska upplevelse. Olivolja är en perfekt ”gå bort” present, något alla uppskattar och har användning för.

Sälj olivolja med Olivprinsen

Olivprinsen hjälper gymnasieklasser att tjäna pengar till studenten. Genom att samarbete med oss får ni förutom att sälja en prisbelönt och mycket omtyckt olivolja dessutom göra det till ett bra pris. Avslutningsvis, tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur ni på ett riskfritt sätt kan tjäna ihop bra med pengar till ert studentfirande.